9rules Network 9rules Network 9rules Network 9rules Network 9rules Network 9rules Network 9rules Network 9rules Network 9rules Network CSS Beauty 9rules Network 9rules Network Godbit Project 9rules Network 9rules Network 9rules Network Stylegala 9rules Network Yahoo! 9rules Network 9rules Network 9rules Network



[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]



Üzenőfal



300
  • Oldal 1 / 1
  • 1
SpecnaZ Team Fórum » PlayStation2 játék letöltések (Fórum) » Akció - Kaland » [PS2] ICO [PAL /Eng. / DVDFull]
[PS2] ICO [PAL /Eng. / DVDFull]
atesz32Dátum: Kedd, 2011-07-26, 5:23:32 | Üzenet # 1
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 842
Hírnév: 500
Helyzet: Offline




Volt egy álmom, nem is olyan régen, ezt szeretném megosztani veletek. Lehet, hogy már ismerős lesz e történetet, mert már hallottam én is másoktól, hogy megélték ugyanezt.
Egy gyönyörű erdőben voltam. A nap szépen sütött, ahogy szokott délidő tájt. A szél lágyan mozgatta a faleveleket. Hírtelen lódobogásra lettem figyelmes. Pár lovas jelent meg, akik a közeli vár felé tartottak. Az egyikük egy kisfiút vitt magával megbilincselve. (Mindenki szarvat viselt a fején, ám jobban megfigyelve a kisfiúnak máshogy nőtt, mint a többieké.) A várat a tenger vize vette körül. Csónakkal keltek át rajta és kötöttek ki a vár alatti barlangba. Az egyik kísérő egy kardot vett elő, amiben fehéren ragyogva energia cikázott. Hatására kinyíltak a hatalmas misztikus ajtók. Az egyik teremben a fiút bezárták egy hatalmas kőkapszulába, ő szabadulni akarva rángatta bezárt kezét, melynek hatására a kapszula kidőlt helyéről és kinyílt, szabadságot adva ezzel a fiúnak.
Itt valami furcsa érzés lett úrrá rajtam. Minden olyan nagy lett hirtelen. A kapszula, a lépcsők, a falak... de hová tűnt a fiú? Kerestem mindenhol, mire rájöttem: a keresett fiú én vagyok. Körülnézve a hatalmas teremben kapszulákat láttam több emeletes sorba, körbe a falakon. A hely hatalmas volt, mégis a bezártság érzése lett úrrá rajtam, ezért úgy döntöttem megkerestem a kijáratot.
Eljutottam egy lépcsőhöz. Egy kör alapú toronyba ment a falmentén, csigaformában felfelé. Elindultam rohanva, hátha erre vezet az út a szabadulásomhoz. Próbáltam nem lenézni nehogy előtörjön rajtam a tériszonyom is, mert akkor cöveket ver a lábam, és végleg itt ragadok.
Kintről a nap sugarai beszűrődtek az ablakon. A fény megtört a porszemeken.
Lágy szellő mozgatta a tépett függönyöket az ablakokon. Akik itt éltek, régen elmehettek. Az épület egyes részei elég romosan néztek ki. Megerősítette gondolatomat a lépcső is. Ugyanis, amint haladtam felfelé egyszer csak nem volt tovább út. A lépcső leszakadva, csak a nyomasztó mélység tátongott előttem...de hirtelen elvonta valami a figyelmem erről a problémáról.
Egy ketrecre lettem figyelmes a hatalmas terem közepén, egy láncon lógva.
Valami vagy valaki mozgott benne. Kiáltottam felé, de hangom elveszett a köztünk lévő űrben. Vártam még egy kicsi, majd gondoltam inkább tovább megyek. Kimászva az egyik kitört ablakon, egy erkélyre érkeztem. Itt bemásztam az egyik szomszédos ablakon, máris túljutottam a leszakadt részen.
Hatalmas ajtóhoz és egy botkapcsolóhoz érkeztem. Kapu zárva. A kapcsolóhoz lépek, és meghúzom azt. A kapu meg se moccan. Nincs szerencsém. Ám egy furcsa zajra, zörgésre lettem figyelmes. A ketrec súlyától megindulva ment lefelé, majd megáll.
Rohantam le megnézni mi is történ. Hátha kiderül ki lapul a kalitkában.
A szám tátva maradt. Egy gyönyörű lány volt az. Bőrének és ruhájának fehérsége beragyogja a termet. Ruhája, mint egy fátyol lágyan ring minden kis szellőtől. Gondoltam azt várja, hogy valaki kiszabadítsa.
Bízva a lánc öregségében, ráugortam ketrec tetejére. Sejtésemet beigazolódott a lánc elpattant. Leestünk a földre és még az ajtó is kinyílt. A lány szolt hozzám, hangja a legszebb volt, amit életemben hallottam.
E szép pillanat nem tartott sokáig. Fekete árnyak jelentek meg a padlón. A fehéren világító szemükből nem békés szándékot olvastam ki. A lányt akarták.
Engem félrelökve vitték magukkal a padlón lévő fekete füstös lyukhoz.
Felkapva egy fáklyát ütöttem őket. Ám testükön áthatolt a fadarab mégis elértem a kellő hatást. A lány szabad lett és ők a padlón lévő lyukkal együtt eltűntek.
Próbáltam minél hamarabb távozni a helyről. Hívtam, segítsen a sziklákat az ajtóból odébb tolni. Amint odalépet, fehéren villámok cikáztak és az ajtó kitárult. A lány olyan energiával rendelkezett, melyet már láttam, az álmom elején a kardban.
Ki lehet ez a lány? Honnan jött? Miért zárták be? Az úton kifelé a várból, végig ezen morfondíroztam.
Már előttünk volt a szabadulás kapuja, ám megjelent a lány gonosz anyja és bezárta előttünk azt. A lány ennek ellenére velem tartott. Nem tudom miért, de volt közöttünk valami kölcsönös vonzalom mely nem engedte, hogy elváljuk. Tudtuk innen csak együtt szabadulhatunk ki. Egymásra voltunk utalva. Néha együtt megpihentünk az útközben talált furcsa kőkanapén, amire ha ő leült különös érzés kerített hatalmába.
Volt, amikor egyedül kellett őt hagynom. Ám ez csak kis idő lehetett, mert ha sokáig voltam távol megint előbújtak a fekete szellemek és magukkal akarták vinni. Egyszer sikerült is nekik, ilyenkor hatalmas energiák szabadultak fel és halottnak éreztem magam. Félelmem nem tartott sokáig, mert furcsa módon, újra a kőkanapén találtam magunkat. Talán itt is aludtam?
Meg kell hagyni, utunk során a hatalmas falaktól való félelmem, kezdett átmenni csodálatba. Kik, mikor és miért emelték ezeket a falakat és szerkezeteket? Itt a dolgokat olyan energiák, erők, gépek mozgatták, melyeket emberi ész felfogni képtelen. Óriási díszített ajtók, melyek lágyan siklanak odébb. Hatalmas liftek melyek precízen emelkednek több emeletet. Vagy a kivezető utat elzáró hatalmas kapu melyben szemet gyönyörködtetve cikáznak a nap fényei. Percekig csak bámultam és szememet könnyek lepték el. Ezt, csak fokozták a hangok és valami lágy zene, ami ott úszott a levegőben. Egy dolgot sajnálok csak nagyon, hogy az alakokra kicsit elmosódottan emlékszek, bár még így is szépek a róluk felvillanó emlékképek.
Ahhoz, hogy kijussunk a régen itt élők fejtörőit kellett megoldanunk. Eleinte nehéz volt, de utána az ember már átveszi gondolatmenetüket és könnyen boldogul. A fejtörők mellett az ügyességemre is szükség volt. Átugrani leszakadt hidakon, párkányokon függeszkedni. Nem túl ügyes ember hírében állok, ezek nehezen mentek, mivel időként a lánynak is külön kellett segítenem. Ám végül csak sikerült megoldanom őket.
Itt be is fejezném a mondandómat. Mi lett a vége?- kérdezhetnétek. Az titok. Mert ha akarjátok, egyszer ti is beléptek ebbe a csodálatos világba és akkor érjen titeket is meglepetés. Én már többször is jártam ott, amely ha egyszer rabul ejt, akkor garantálom többet nem ereszt. Az ember folyton visszatér, mert nem tud szabadulni. Pár óra alatt a részeddé válik, és csak azt érzed, hogy vissza kell menned. A fiút, a lányt, a szellemeket mind úgy megszereted, hogy újra és újra látni szeretnéd őket. Ez a különös érzés sajnos ritkán tapasztalható. Ha ebben a rövid írásban mégsem tudtam volna átadni a hely gyönyörű hangulatát, az csak azért lehet, mert: "Ezt nem lehet elmesélni, ezt látni kell!"





Code


http://data.hu/get/2090325/ICO_PAL_by_atesz32.7z.001
http://data.hu/get/2090330/ICO_PAL_by_atesz32.7z.002
http://data.hu/get/2090340/ICO_PAL_by_atesz32.7z.003
http://data.hu/get/2090343/ICO_PAL_by_atesz32.7z.004
http://data.hu/get/2090348/ICO_PAL_by_atesz32.7z.005
http://data.hu/get/2090383/ICO_PAL_by_atesz32.7z.006
http://data.hu/get/2090388/ICO_PAL_by_atesz32.7z.007
http://data.hu/get/2090393/ICO_PAL_by_atesz32.7z.008
http://data.hu/get/2090399/ICO_PAL_by_atesz32.7z.009



 
SpecnaZ Team Fórum » PlayStation2 játék letöltések (Fórum) » Akció - Kaland » [PS2] ICO [PAL /Eng. / DVDFull]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright_by_atesz32 © 2024Ingyenes honlap létrehozása с uCoz
KillaBeats Toplista Kattints ide! Kattints ide! Toplista
WAREZ TOPLISTA - WAREZ TOP WAREZ SZEX
WAREZ TOPLISTA - WAREZ TOP WAREZ SZEX
Free TopSite